ONA JE NOVA UČESNICA ELITE! Devojka koja ulazi da poveća CENU kod muškaraca - intervju bez blama i uvijanja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Avg.2023, 18:48

ONA JE NOVA UČESNICA "ELITE"! Devojka koja ulazi da poveća CENU kod muškaraca - intervju bez blama i uvijanja!

Sve prisutne je ostavila bez teksta svojim odgovorima!

Nova sedma sezona rijaliti formata "Zadruga" koja je naslovljena "Elita", počinje vrlo brzo, već početkom septembra odnosno 03.09. od 21:00 čas, a budući zadrugari su već krenuli da se pojavljuju na obaveznim sistematskim pregledima kojima se podvrgavaju pred sam ulazak, jer produkcija nikada ništa ne prepušta slučaju.

Povodom navedenog, portal SrbijaDanas odlučio je da se tokom jučerašnjeg dana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nađe ispred jedne prestoničke klinike (o čemui smo već pisali) ne bi li otkrio koja su to nova lica koja će krasiti ružičastu televiziju narednih devet do deset meseci. Jedna od potencijalnih učesnica jeste i Sara Šljivar koja je već privukla veliku pažnju javnosti. Budući da sve interesuje ko je nova zadrugarka i nešto više o njenom životu, evo par reči o njoj.

Sara ima 21 godinu i kako kaže, dolazi iz Maribora, Slovenije. Može se reći da je elokventna i kulturna, te da se ne boji da iskaže svoje stavove.

Dok je odgovarala na pitanja okupljenih novinara, Sara je bez zadrške komentarisala i ponašanje ostalih zadrugara koji su definitvno obeležili prethodnu sezonu. Prema stavu i govoru, reklo bi se da je prilično žustra i oštra, te je obećala da će njeno učešće biti vatreno.

Odevena u crno, haljina smernog kroja i šminka koja je krajnje neupadljiva, krasile su ovu mladu devojku, no ispod svega ovoga primetili smo da leži jedan nemiran duh. Da li je reč o neukrotivoj mladoj dami, vreme će najbolje pokazati. Obzirom da je izjavila kako ulazi u "Elitu" da bi podigla cenu kod muškaraca, sumnjamo da je naivna.

Spreman je na sve i da zavrti priču oko svog imena. Puno obećava, a da li će je rijaliti progutati, blokirati i publika izbaciti već nakon nekoliko sedmica, ostaje nam da pomno ispratimo.

Sve zanimljivosti koje je Sara Šljivar izgovorila u razgovoru sa našom ekipom, poslušajte u narednom video zapisu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.