ONA JE NAJPERFIDNIJA I NAJPOKVARENIJA OSOBA U ISTORIJI RIJALITIJA! Ana na stubu srama zbog pomirenja sa Acom Bulićem

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 16:01

"ONA JE NAJPERFIDNIJA I NAJPOKVARENIJA OSOBA U ISTORIJI RIJALITIJA!" Ana na stubu srama zbog pomirenja sa Acom Bulićem

Nema nijednu lepu reč za bivšu zadrugarku!

Ana Ćurčić je noćas u emisiji "Narod pita" priznala da je obnovila romansu sa Acom Bulićem i da su sada zvanično u vezi. Nakon ovog priznanja, mnogi bivši zadrugari su se oglasili i osudili ovaj postupak.

Oglasio se i Mikica Bojanić o ovoj temi. Njega ovo pomirenje nije iznenadilo.

- Šta reći što se tiče Ane Ćurčić, o njoj kao osobi, a tek o priznanju da je u vezi s Acom Bulićem?! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Uopšte me to nije iznenadilo, koliko se sećam odmah čim je ušla u rijaliti, posle nekoliko dana, zapretila je Zvezdanu, rekla da postoji neko ko je iza nje, ko će da je štiti... Ovo me nije iznenadilo, ali mi ujedno ništa nije ni jasno. Žena je takva misterija! Najperfidnija, najpodmuklija, najpokvarenija osoba koju sam video u istoriji rijalitija. Toliko je kontradiktorna! Ali, ispunila je svoj cilj, znam koliko voli kamere... Nije ušla zbog Zvezdana, niti da spasi taj brak, kakav god da je bio, već da ga ukanali i da mu se osveti - priča Mikica i dodaje:

- Zapamtio sam, neko od gledalaca je pitao Anu kako na njenu bliskost sa Bulićem gleda njegova žena, na šta su ona i Zorica rekle: "Taman posla, ona je tako kul žena, ona sve prihvata", ovo nigde nema, u istoriji rijalitija! Pljuvala je i Zoricu, pa joj se posle priklonila i sve sa njom radila.

Jedna stvar mu posebno "bode oči".

- Najodvratnije mi je to što je izmanipulisala ženama koje su bile žrtve nasilja i stalno se poziva na njih, a ona nijednu prijavu nije podnela niti bilo šta uradila za tih trinaest godina... A sada se poziva na to i samo udara na to, a htela je, pritom, da vrati Zvezdana. Kada je trebalo, tada nije nikog prijavljivala, već je ćutala, a sada priča o tome, što se dešavalo pre XY godina, sada kada je ušla u "Zadrugu" i ima pažnju medija. To mi je odvratno - zaključuje Mikica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.