ONA JE BOLJA MAJKA MOM DETETU NEGO JA! Anabela OPLELA po Ermini, pa spomenula i Gagija! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2020, 08:08

"ONA JE BOLJA MAJKA MOM DETETU NEGO JA!" Anabela OPLELA po Ermini, pa spomenula i Gagija! (VIDEO)

Nikako se ne vole.

 Priliku da odgovaraju na pitanja publike i voditelja Dragana Marinkovića Mace, sinoć u emisiji "Narod pita", imaju bivši učesnice "Zadruge 3", Anabela Atijas i Ermina Pašović.

 U program se uključila Mirjana iz Beograda.

-Anabela je žena laf. Ko je, odakle je ta žena i na koliko je ostavila svoje dete da bi se šećkala po rijalitiju? Rođena u Priboju, živi u okolini Beča kaže da je iz Sarajeva? Raspuštenica, razvedena žena, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pravi se pametna. Treba da odeš kod plastičara. Je l imaš ogledalo u kući? Anabela je pokazala da je majka - rekla je gledateljka.

- Ja sam rođena u Sarajevu. Kad se zaratilo, otišla sam za Austriju. Nemam para, ostala sam bez honorara, kupite mi vi ogledalo - odgovorila je Ermina.

- Ona je bolja majka mom detetu nego ja. Vidi se da je Luna moja ćerka, liči na mene. Luna je moja ćerka, a ti si Ermina koju će ljudi da pamte po lažima. Volela bi da je Lunina majka i Gagijeva žena. Ja vam to i želim, bili biste super par - rekla je Anabela.

- Ti si tukla oba muža, Blankica je govorila "tata, beži" - rekla je Ermina.

Detaljnije kako je sve izgledalo možete pogledati u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.