ONA IM SE OVAKO ZAHVALJUJE: Humani gest slavne glumice izmamiće vam suze! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2020, 00:09

ONA IM SE OVAKO ZAHVALJUJE: Humani gest slavne glumice izmamiće vam suze! (VIDEO)

Bravo Dženifer!

Voditelj Džimi Kimel pomogao je Dženifer Aniston da iznenadi mladu medicinsku sestru Kimbal Fairbekns koja je zaražena korona virusom.

Kimbal se nalazi u karantinu odvojena od  svojih prijatelja, porodice i ćerke od četiri godine, ali i druge naslednice koja ima samo 18 meseci.

Džimi je razgovarao sa medicinskom sestrom, a onda joj je rekao da želi da je razveseli i da je upozna sa Dženifer Aniston. Glumica se uključila u razgovor >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zahvalila se Kimbal na svemu što su medicinski radnici uradili za ljude tokom epidemije korona virusa.

- Samo moram da kažem da Bog blagoslovi vas i sve vas koji radite ono što radite. Ne znam čak ni kako da izrazim zahvalnost na svemu tome što radite i rizikujete svoje zdravlje. Vi ste fenomenalni, fenomenalni! - rekla je glumica i upitala medicinsku sestru kako se oseća.

- Danas se osećam bolje. Probudila sam se i danas sam odlučila da više neću biti bolesna. Tako da se osećam bolje - rekla je Kimbal.

Medicinska sestra trenutno naručuje hranu, te su joj Džimi i Dženifer dali poklon vaučer za naručivanje hrane u iznosu od 10.000 funti.

Kimbel je istakla da je imala simptome kao da ju je "udario kamion", a da je sada sve pod kontrolom. Ona je rekla da bi rebalo da se 8. aprila vrati na posao i da će tada moći ponovo da vidi i zagrli svoje dve ćerke.

DRAMATIČNA PORUKA ĐORĐA DAVIDA IZ BOLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.