ON ZA NJEGA NIJE TATA, NEGO ČIKA! Isplivali detalji odnosa Marinkovića i malog Željka iz APARTMANA KULIĆKI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Dec.2022, 18:24

"ON ZA NJEGA NIJE TATA, NEGO ČIKA!" Isplivali detalji odnosa Marinkovića i malog Željka iz APARTMANA KULIĆKI

Uputila provokaciju!

Na porodičnom sastanku u "Beloj kući", Jelena Golubović je ponovo napravila pravu pometnju kada je dobila reč.

Ovog puta je komentarisala temu sastanka, koja je bila ko ima, a ko nema petlju da sam rešava svoje probleme. Pa se dotakla Kulićevih i Marinkovića.

Naime, Golubovićeva je komentarisala prvo Aleks Nikolić i tom prilikom iznela svoj stav.

- Tema je vrlo kompleksna i uopšte mi nije svejedno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da govorim na ovu temu. Vidim da se u startu ne slažem sa većinom. U pismu piše "ko može da reši probleme", a ne ko može da opsuje i polije. Pretpostavljam da se misli da onog momenta kada konflikt nastane, da se reši. Aleks, mnogi su naveli da imaš petlju. Okej, poštujem što si to rekla, ali ako si mislila da nema ništa i nisu ti stigli pokloni, trebala si odmah da raskineš. Po meni bi bila petlja da si tada rekla - rekla je Jelena.

- Nije to što mi nije stiglo da sam zbog toga raskinula. Ja sam sebe lagala. Kada sam videla kako stoje stvari, bolje je ustati i reći. Nije dobro, nije morlano, ali sam bila iskrena - odgovorila je Aleks.

- Onda si lagala za prijateljstvo sa Milicom i prijateljstvo sa Miljanom. Mene je zabolelo i ono za Zoricu, jer smo dovoljno imale petlju da bi rešile probleme, jer smo mi pričale tada kada je nastajao problem. Smatram da Marija, Ivan i Bebica idu linijom manjeg otpora. Vi ste ovde došli ipak sa najtežom životnom pričom, a ti treba da se fokusiraš na svoj problem - dodala je Golubovićeva, a Marija Kulić se odmah ubacila i dodala da su oni taj problem rešili.

- Je l' Željko zove Ivana "tata"? Za njega je Ivan "čika", a ne tata. Ti malo pre komentarišeš moj izgled...Isto tako mislim, Marija lako je komentarisati druge. Smatram i da ti ideš linijom manjeg otpora. U odnosu na Bebicu, vidiš, ali ne rešavaš. Miljanu ti iskritikuješ, ali mislim da ti treba da ona kao majka treba da iskontroliše sve - zaključila je Jelena.

Detaljan razgovor za crnim stolom možete pogledati u sledećem videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"IVAN JE ZA MALOG ŽELJKA ČIKA, A NE TATA" Jelena napala Marinkovića zbog nerešavanja porodične drame sa Kulićima

Izvor: Blic, 12.Dec.2022

Zadrugari su imali priliku da za crnim stolom daju svoj sud ko ima petlju da rešava svoje probleme u Beloj kući, a ko ipak nema.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.