Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 16:51

ON VEČERAS STIŽE U "NAROD PITA"! Njegova prevara je obeležila Zadrugu - gledaoci će ga rešetati pitanjima!

Njegovi komentari zabaviće sve kraj malih ekrana!

Nakon završetka šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", gledaoci su navikli da se svako veče druže sa bivšim zadrugarima u emisiji "Narod pita".

To je prilika da gledaoci razgovaraju sa rijaliti učesnicima o dešavanjima na velelepnom imanju u Šimanovcima i da pretresu najbitnije teme.

Ivana Šopić će večeras u emisiji ugostiti Marka Janjuševića Janjuša.

Popularni, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivši zadrugar već godinama intrigira javnost, a njegovo učešće, postupci i komentari uvek se prepričavaju. Osim po duhovitosti, Janjuš je poznat i po tome što je suprugu Enu Janjušević, prevario pred kamerama sa Majom Marinković u jednoj od sezona "Zadruge". Međutim, ove sezone se potrudio da dokaže bivšoj supruzi da ga devojke više ne zanimaju i pokušao je da povrati njeno poverenje u nadi da će se pomiriti.

On je zauzeo visoko osmo mesto u superfinalu, ali nije bio zadovoljan plasmanom. Smatrao je da je zaslužio bolju poziciju nego pojedini zadrugari koji su ostali duže od njega u Beloj kući.

Večeras će odgovoriti na sva pitanja gledalaca koji budu dobili priliku da se uključe uživo u program.

BONUS VIDEO: Janjuš obavio poziv sa bivšom ženom čim je izašao iz Zadruge "Nisam poštovao Enu!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.