ON TRAŽI DOKTORA ZA ABORTUS - Dejan raskrinkao Filipa Cara i NJU da čekaju bebu? Trudna je i nesrećna?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Sep.2023, 23:00

"ON TRAŽI DOKTORA ZA ABORTUS" - Dejan raskrinkao Filipa Cara i NJU da čekaju bebu? Trudna je i nesrećna?

Svi gledaju u objavu sa nevericom.

Dejan dragojević i Filip Car imaju vrlo turbulentan odnos. Momak iz Crikvenice ima stalnu potrebu da proziva Dejan, a momak iz Veternika ne može da mu oćuti.

Nakon Carevih novih prozivki na Tiktoku, Dejan je odlučio da napiše na svom Instagramu jedan misteriozan story.

- Tiktok Jakuza. Pošto mi stižu snimci pa eto da odgovorim... Sliak je crna jer on traži doktora na crno za Arbotus. Trebalo je da bude Tata, treba >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da častiš... ali ne doktora nego ljude oko sebe - započeo je Car.

- Opšti haos i ludilo kaže pod nož. posle ovoga ne komenatrišem jer možda ima životnu depresiju od budućnosti. Ako ne želite decu, koristite dureks - završio je Dejan.

Dejan nije imenovao nikog u objavi, fanovi u grupama misle da je, navodno, reč o Caru i nekoj ženi kojoj je napravio bebu: "Fikret ga opet prvi prozivao i onda kad Dejan odgovori Fikro se buni. Fikret je bolesno opsednut Dejanom i Dalilom. Priča 24 sata o njima". "Ma ovaj debeli iz Crikvenice nikad da ćuti samo laparda po tiktoku" - samo su neki od komentara. Videćemo da li će se Car uopšte ogalašavati.

Sve komenatre možete da pročitate u nastavku:

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.