ON SE TRENUTNO DOBRO OSEĆA! Oglasila se Sonja Vuksanović nakon Lukasove HOSPITALIZACIJE! Evo šta je rekla

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 13:31

"ON SE TRENUTNO DOBRO OSEĆA!" Oglasila se Sonja Vuksanović nakon Lukasove HOSPITALIZACIJE! Evo šta je rekla

"Sve što se dešava Aci i kroz ono što mi prolazimo su porodične stvari"

Pevač Aca Lukas juče je hitno primljen u Urgentni centar, a kako pišu domaći mediji, pevač je ostao da leži u bolnici kako bi sproveo sva dalja ispitivanja po pitanju njegovog zdravlja.

On se nakon ove informacije i oglasio:

- Dobro sam, imao sam probleme sa stomakom. Zadržali su me par dana da se oporavim... Sve je okej - kratko je izjavio Lukas.

Sada se tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oglasila i Sonja Vukasnović, Lukasova bivša žena, koja je potvrdila pisanje medija da se pevač u bolnici nalazi zbog problema sa stomakom.

- Sve što se dešava Aci i kroz ono što mi prolazimo su porodične stvari. On se trenutno dobro oseća. Čula sam se sa njim, naravno da smo razgovarali, ali ne smem da otkrivam detalje. Ono što je sigurno je da ima problema sa stomakom - istakla je Sonja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.