ON JE SUPER! Anabela tokom svađe iznela stav o Slobi Radanoviću, Luna zatečena, svi ZANEMELI! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2020, 07:15

ON JE SUPER! Anabela tokom svađe iznela stav o Slobi Radanoviću, Luna zatečena, svi ZANEMELI! (VIDEO)

Više ne zna gde udara.

Jedno od sinoćnih pitanja bilo je za Anabelu Atijas: "Ko je koga rodio ti Lunu ili ona tebe, pa smatraš da ona tebe treba da podržava?"

- Ne tražim da me niko brani fizički. Čula sam puno slučajeva da deca odreaguju kada je nepravda između roditelja u pitanju. Desilo mi se pred Lunin ulazak u "Zadrugu", i žena koju smatram veoma inteligentnom mi je rekla "Gledam Zadrugu, ne mogu pred Andrejem da se ne uvredi, Gagi je divan, on mrava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi zgazio, izvini, ali moram to da ti kažem". U meni je sve kuljalo tad, ali sam ćutala, nisam se trudila da objašnjavam - rekla je Anabela.

- On je bio loš prema tebi, ne prema ostalima. Tebi bi trebalo da bude drago da ljudi vide nešto dobro u njemu, on je ipak otac tvoje dece - rekla je Luna.

- Meni je drago. Ja sam tad bila van kamera pa nisam pokušavala da se objašanjavam. On ide i vrišti na sav glas kakva sam ja. Sve dok nisam pukla, ovde, ja sam ćutala. Ja sam ispala luda majka. Svako ima pravo da gleda i da stekne svoje mišljenje. Drago mi je što tvoj otac ispada dobar čovek. I sama sam ti rekla da mi je bilo drago kad sam saznala da ulazi, da ima šanse da se pokaže da je drugi čovek, i da čak ima šanse da uzme nagradu - rekla je Anabela.

Anabela je pitala Lunu šta misli sad o Slobi Radanoviću. Luna je bila zatečena pitanjem.

- Iako ti misliš sve to o njemu, narod misli da je Sloba super. Ispala sam loš primer što Gagija nisam odmah posle nasilja prijavila i poslala u zatvor - zaključila je Anabela.

Đani otkrio sve detalje o sinu i snaji koji su ZARAŽENI KORONOM, a evo šta kaže o zabrani kretanja i njenom isticanju (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.