Izvor: Scandal.rs, 09.Jan.2019, 01:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ON JE PSIHO, TO NIJE MUŠKARAC: Dragana Mitar otkrila Mići NEPOZNATE detalje iz veze sa Pavlom! (VIDEO)

Dragana Mitar priznala je svom bivšem ljubavniku Pavlu Jovanoviću tokom noći da joj je on bio najveća životna greška i da je u “Zadrugu 2” ušla kako bi se sklonila od njega, zbog čega je bila šokirana kada ga je ugledala na vratima Bele kuće. O svemu što se dešava Dragana je pričala sa Lepim The post ON JE PSIHO, TO NIJE MUŠKARAC: Dragana Mitar otkrila Mići NEPOZNATE detalje iz veze sa Pavlom! (VIDEO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

PREKIPELO JOJ! Miljana više nije mogla da sluša Draganu i Pavla kako pričaju loše o njenom mužu, pa im ŽESTOKO odbrusila: KOGA VI LAŽETE! (VIDEO)

Izvor: Press, 09.Jan.2019

Otkrila šta je, po njenom mišljenju, prava istina! . U toku večeri nastala je opšta pometnja kada je Dragana Mitar iznela nove detalje o vezi sa Pavlom Jovanovićem, kao...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.