ON JE PROLAZAN, ZA SESTRU JOJ NIJE MIRNA SAVEST! Stefan I Miljana osudili odnos Bore i Mirele - TO JE BIZARNO

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2021, 01:58

"ON JE PROLAZAN, ZA SESTRU JOJ NIJE MIRNA SAVEST!" Stefan I Miljana osudili odnos Bore i Mirele - TO JE BIZARNO

Malo je reći bizarno.

U toku je emisija "Narod pita" , voditelj Darko Tansijević imao je nekoliko pitanja za večerašnje goste, vezano za dešavanja u "Zadruzi 4".

-Koja je priča na vas ostavila najveći utisak? Da li su to možda prevare, ili situacije koju su imali Milica Kemez i Bora Santana? Da kažete da li je moguće da se ovo njoj ili njemu dešava? - pitao je voditelj Darko Tanasijević.

-Navikli smo da se muževi i žene varaju, ali je bilo jako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << morbidno, koliko god da gotivim i Milicu i Boru. Baš je bilo morbidno. Mislim da je Milici bilo teže, jer očigledno je da nije prvi put to što se desilo sa Mirelom, ona je to i sama rekla - odgovorio je Karić.

-Milica defintivno, na mene je to najveći utisak ostavilo. Nikad mi se nije svideo odnos Bore prema Milici, ona mnogo bolje zaslužuje. Što se tiče sestre na mene je to najveći utisak ostavilo. Za moju sestru znam da ni kafu ne bi popila sa mojim mokom, jer joj tamo nije mesto. Bora je prolazan u njenom životu, ali za sestru joj sigurno nije mirna savest. Bora je izašao dva dana pre Milice, imao je vremena da se dogovori - rekla je Miljana.

-Podestiću vas da je Bora nagovorio Mirelu da dođe da podrži Milicu na superfinalu - dodao je voditelj Darko Tanasijević.

-Možda je sve to dogovor, da se prekrije. Možda je osetio krivicu. Moje mišljenje je da je osetio krivicu da nije trebao da ode kod nje kući. Čudno mi je da on nagovara njenu sestru da dođe na finale - rekao je Stefan.

-Ako je to istina, onda je kristalno jasno da su bili zajedno. Sećam se da je Mirela kasnila i da je Milica gledala da li je došao da je neko podrži - ubacila se Miljana.

-Milica nije ni znala kako da joj se javi. Ja sam joj video facu kad je ugledala Mirelu. Mirela se drala "volim te", a ona je smao mahala, uopšte joj nije bilo dobeo - nastavio je Karić.

Detaljnije u videu ispod.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.