ON JE PATOLOŠKI LAŽOV Bela kuća se tresla, Aneli doživela nervni slom posle razgovora sa Stanijom

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Okt.2023, 08:58

"ON JE PATOLOŠKI LAŽOV" Bela kuća se tresla, Aneli doživela nervni slom posle razgovora sa Stanijom

Susret bivše i sadašnje obeležio veče u "Eliti".

Nakon neočekivanog susreta sa Stanijom, Aneli je jedva pogodila vrata Bele kuće.

 - Pustite me sad, nije mi dobro. Kakve laž je pričao ženi - rekla je Aneli.

- Da li su oni na kraju zajedno? - pitao je Marko Đedović.

- Kaže da nisu. On je govorio njoj da mi je napravio dete, a da nismo nikada živeli zajedno. Kazao joj je da imam lažno prstenje. Nije znala da sam abortirala nedavno, imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam krvarenje mesec dana. On je monstrum. Patološki i bolesni lažov - nastavila je Aneli.

- Lažeš - bio je šokiran Đedović.

- Stanija je rekla da je bio sa nekom devojkom u Dubajiu prošle godine. On je monstrum, čoveče. Ona je rekla da su stihovi ''ljubav u dubokoj ilegali'' bili jer njena porodica nije za to da bude sa nekim druge vere. Tražla je da se objave neki dokazi. Ne znam, u šoku sam. Kakvog moje dete ima oca?! Ona je mene pitala da li želim da ga vidim. Ne želim ni na mapi da ga ugledam. Pobegla sam da ih ne gledam. Ona je rekla da su Mustafa i Merlida podržali nju i da su bili sa njima stalno na video pozivu. Ja sam joj rekla da je to zbog količine novca koji ima, kako bi ga udomili kod nje i rešili ga se. Njima je rekao da ona ima 16 hiljada evra platu mesečno. Ona nije meni kriva, da se ne lažemo. Nije izgledala kao da me laže, stvarno je zvučala iskreno. Ne znam kako nije mogla da vidi da je čovek patološki lažov. Rekao je da je hodža koji nas je venčao, nije pravi hodža - rekla je Aneli.

- Ako ti je izgledala iskreno znači da ništa nije znala, ne bi ona došla da te ispituje da je znala - rekla je Slađa Lazić.

- Mislila je da sam folirant, ali posle pet minuta je shvatila da nisam- rekla je Ahmićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.