ON JE OLOŠ I ĐUBRE! Mina donela konačnu ODLUKU u vezi nje i Pujasa, a Miljana ga potpuno URNISALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2021, 08:47

"ON JE OLOŠ I ĐUBRE!" Mina donela konačnu ODLUKU u vezi nje i Pujasa, a Miljana ga potpuno URNISALA!

"Ucveljeni mali dečko."

Veza Mine Vrbaški i Frana Pujasa poslednjih nekoliko dana nije najbolji. Zadrugari su primetili da se ona hladi od Pujasa, a sinoć tokom emisije "Pretres nedelje" njihov odnos je bio jedna od tema.

Milan Milošević je dao reč Miljani Kulić da prokomentariše odnos Mine i Frana.

- Ja ne volim ni Frana ni Paulu. Fran je licemerno bezobrazno đubre podmuklo, jedan mali miš, koji na takav način provocira. Otkako sam se ošišala, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mazi me po kosi, pa me pita kako su mi kući, kao neki Đavo, onda kada ga pitam nešto sa strane, on se okrene i pita kako su mi kod kuće. Tako je odvratan. Pauli sve verujem. Niko ne opravdava njene postupke, postupci su joj gori od Lune Đogani, ali da kažem za Paulu i Frana, od kako je bila "Zadrugovizija", on se totalno ućutao, rešio je da ostavi Minu. Kada je video koliko je ljudi glasalo za Paulu, ne može da veruje da nije stajao pored nje tamo. On sve zbog naroda radi, video je da je Paula favorit. Nekad je bio favorit. On ne može da podnese poraz. Njega su devojke volele tada jer je bio favorit, sada više nije - ispričala je Miljana.

- Ja ću tebe da ispratim kući, videćeš, mahaću ti iz kuće: "Ćao, ćao" - dodao je Fran.

- On je od "Zadrugovizije" van sebe, ućutao se. Ostavlja Minu. Nije više onaj dobar dečko kakav se pokazao na početku. Bezobrazan je, podmukao i zao. Kakva god da je Paula, veće dno dna od Lune Đogani, milion puta je bolja osoba od njega. A Minu ostavlja sada. On je ološ, đubre, folirant. Ucveljeni mali dečko koji nije takav - nastavila je Kulićeva.

- Njega Mina sad ostavlja, ne on nju - dobacio je Đedović.

- Iskreno, u poslednje vreme se ne oseća psihički dobro. Bolje je da ostanem sa njim prijatelj ili da ostanem sama, nego da zavlačim nekoga, a on to nije zaslužio. Ostaćemo dobri i u krevetu, samo čekam dan kada ću biti kod kuće sa svojom porodicom i to je to - poručila je Mina.

- Evo sada upravo smo raskinuli - dodao je Fran.

Detaljnije pogledajte u videu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.