ON JE ODBRANIO ANU TOKOM ZVEZDANOVOG NAPADA - oglasio se i ispričao šta se dogodilo: Bio na Ivici konflikta

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 07:42

ON JE ODBRANIO ANU TOKOM ZVEZDANOVOG NAPADA - oglasio se i ispričao šta se dogodilo: "Bio na Ivici konflikta"

Evo šta se zbilo.

Ana Ćurčić, drugoplasirana takmičarka, u "Zadruzi 6" i dalje je jedna od miljenica publike, te je oni na svakom koraku i dalje brane. Tako je bilo i tokom emisije  emisije "Narod pita", u kojoj su se nalizili zadrugari Predrag Lazić Pec i Miljan Vračević,

Voditelj Darko Tanasijević je uključio narednu gledateljku iz Zemuna.

- Miljane, sve na stvarnu, meni je samo sporno, ponašanje vas muškaraca, tebe, Janjuša, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinkovića... Zvezdanovo ponašanje, obilaženje oko stola, unošenje Ani u lice - govorila je gledateljka koja je očigledno Anin obožavalac.

- Ja sam sve vreme sprečavao Zvezdan da radi to. Ja sam Ani pomagao i prilazio, bio sam na ivicama konflikta. Mi smo sklanjali Zvezdana od Ana, Car i ja, pogotovo- rekoa je Miljan.

Mnogi se ovakvom ocenom ne slažu.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.