ON JE NOVI DEČKO Maje Marinković: Debeo kriminalni dosije, ozloglašeno ime - Bilal je mala maca, prošlost? (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2023, 16:41

ON JE NOVI DEČKO Maje Marinković: Debeo kriminalni dosije, ozloglašeno ime - Bilal je mala maca, prošlost? (FOTO)

Da li joj može ovo oprostiti?

Maja Marinković i Bilal Brajlpović, otkako su napustili "Zadrugu 6" ne prestaju da pune novinske stupce i time bivaju u epicentru medijskog života i interesovanja fanova pomenutog rijaliti formata.

Konstantno se nagađa da li u njihovoj ljubavi, njihovom raju, ima turbulencija i svađa, te da li su raskinuli. Ovog puta postoji jak dokaz da se makar posumnja u ovakve, možemo slobodno reći, želje pojedinaca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Maja je na Instagram profilu Mirze Hatića osvanula u vidu objave Instagram storija i time je nastala prava pometnja na ovoj socijalnoj mreži.

- Moja ljubav - glasio je opis koji je Hatić postavio uz "spornu" fotografiju.

Da li je zaista došao krah ljubavi Brajlovića i Marinkovićeve nakon tolike ljubavi o kojoj su oboje govorili, ostaje da vreme pokaže.

Podsetimo, javnost je čula za Mirzu Hatiće 2014. godine kad je navodno javno govorio o rušenju pravoslavnog krsta na Zlatištu koji predstavlja spomen obeležje Srbima poginulim u ratu. On je takođe hapšen i zbog oružane pljačke, kako su pojedini mediji preneli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.