ON JE MAZOHISTA Žestoka pljuvačina po Slavniću - njena kuma zbog ovoga zagrmela: Uživeo se u rijaliti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 02:57

"ON JE MAZOHISTA" Žestoka pljuvačina po Slavniću - njena kuma zbog ovoga zagrmela: Uživeo se u rijaliti!

"Reakcije su mu izveštačene!"

Večeras su nominovane rijaliti učesnice Žana Đorđević, poznatija kao Žana Omnia, i Maja Kovačević, te se u studiju sa Dušicom Jakovljević nalaze se Žanina kuma Katarina i drugarica Maja.

One su komentarisale aktuelna dešavanja na imanju, a u jednom trenutku je Žanina drugarica komentarisala i Zvezdana Slavnića.

Ona je javno istakla da je posumnjala da je Zvezdan mazohista nakon što je odgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prikazane priloge njegovog skandaloznog ponašanja.

- Zvezdan se baš uživeo u rijaltii, ima izveštačene reakcije - rekla je kuma Dušici.

- Sećam se kad su pričali za njegove reckice po ruci, on je mazohista, njega to zadovoljava. On izaziva reakciju, svojim reakcijama smiruje suprotnu stranu - rekla je drugarica.

Detaljnije pogledajte u videu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.