ON JE KOMPLEKSAŠ, ZOVU GA SUNĐER BOB U BEOGRADU! Taki brutalno ponizio Cara - Zar toliko jako?

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2023, 21:39

"ON JE KOMPLEKSAŠ, ZOVU GA SUNĐER BOB U BEOGRADU!" Taki brutalno ponizio Cara - Zar toliko jako?

Do sada nije bio ovako brutalan u komentarisanju bivšeg svoje ćerke!

Filip Car otkako se pre nekoliko godina prvi put oprobao u ulozi učesnika Zadruige, ne prestaje da važi za pravog rijaliti zavodnika.

Trenutno je u takvoj poziciji da gotovo svako malo ima novu devojku, a trenutno je u ljubavnom odnosu sa Aleksandrom Nikolić koja je napustila Dejana Dragojevića, upravo zbog njega. Filipa i njegovih putašestvija po Zadruzi, dotakao se i Radomir >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Marinković Taki.

Pre nego što je, po treći put ove godine, obnovio romansu sa Nikolićevom, Car je bio u odnosu sa Majom Marinković koji je, kao po starom dobrom običaju, bio i više nego turbulentan.

O najnovijim dešavanjima u rijalitiju, kao i prekidu odnosa Maje i Cara, govorio je Taki u dosad najokrutnijem obraćanju.

- On je nebitnjaković, iskompleksirani! On maltretira sve. Zanela ga svetla velikoga grada, misli da je bitan, kukavica obična. On je kao mačka, ma, nije ni mačka, njih se plaši. Dečko za sprdnju, u Beogradu ga zovu Sunđer Bob. On je moj fan, on je izlepio celu sobu mojim slikama iz novina. Fanovi rijalitija, ima ih dosta - rekao je Taki.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.