ON JE DŽUKELA, to što je uradio nije viteški! Evo kako je Ana govorila pred ulazak u Zadrugu GURAM NAPRED

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2023, 18:57

"ON JE DŽUKELA, to što je uradio nije viteški!" Evo kako je Ana govorila pred ulazak u Zadrugu "GURAM NAPRED"

Povredio ju je!

Ana Ćurčić, bivša dugogodišnja devojka Zvezdana Slavnića, sinoć je ušla u Zadrugu, a pred ulazak, Ćurčićeva je gostovala u emisiji na Pink televiziji u kojoj je govorila o njenom i Zvezdanovom odnosu.

- Džukela. Nije usaglašen sa sobom, sa svojim bićem. Znate ono što kažu, koga najviše sanjaš, on ti snove pokvari. Ima i ona Šekspirova koja kaže: Kad tražiš ženu otvori oči, a kad se oženiš zatvori oči - rekao je Ivan Milinković.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- To je slabost - naveo je Saša Joksimović.

- To nije viteški - istakla je Slavica Đukić Dejanović.

- Gurala sam godinama pod tepih, sada ne više, sad guram napred. Mislim da je ovo moj blagoslov - rekla je Zvezdanova bivša.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NA KOLENA!" Ana otkrila plan za Zvezdana, spomenula i DRUGOG MUŠKARCA: "Ja sam teška emocija od čoveka"

Izvor: Blic, 28.Jan.2023

Gosti Sanje Marinković u "Magazinu In" bili su Saša Joksimović, Ivan Milinković, Kaja Ostojić, Slavica Đukić Dejanović i Zlata Petrović, i svi su bili jednoglasni kada je u pitanju sudbina koja je zadesila Anu Ćurčić, koja je bila poslednja Sanjina gošća.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.