ON JE BIO MOJE DETE...! Anabela PRIZNALA zašto je prišla Slobi, pa ŠOKIRALA: Nije mogao da se snađe!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 01:51

"ON JE BIO MOJE DETE...!" Anabela PRIZNALA zašto je prišla Slobi, pa ŠOKIRALA: "Nije mogao da se snađe!"

"Rekla sam mu da je pusti...!"

Nakon razgovora sa Markom Đedovićem, Anabela Atijas je popričala i sa Tarom Simov i Jelenom Pešić o tome što je prišla ove večeri Slobi Radanoviću i izvinila mu se.

- Ja sam samo htela da se izvinim. Znam da sam tada, kada sam njih branila mislila da je to najispravnija stvar, da štitim svoju decu, jer je i on u tom trenutku bio moje dete. Rekla sam mu da je pusti kad se prao od Lune kad je ona ušla u Zadrugu 2, da ne kaže ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ako nema šta lepo da kaže. Mislim da on nije mogao da se snađe između dve žene koje je voleo - rekla je Anabela.

- On je stvarno dobar dečko - navela je Jelena.

- Ja izlazim mirna - dodala je Atijasova.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u videu:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.