ON JE BIO GLAS NAŠEG DETINJSTVA, a mnogi mu NISU ZNALI LIK: Poznat vam je zbog Nindža kornjača, a tri i po decenije slušate njegovu pesmu u Boljem životu

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022, 07:14

ON JE BIO GLAS NAŠEG DETINJSTVA, a mnogi mu NISU ZNALI LIK: Poznat vam je zbog Nindža kornjača, a tri i po decenije slušate njegovu pesmu u Boljem životu

Nastupao je i sa dečjim horom "Kolibri"

Serija “Bolji život”, ove godine obeležava 35 godina od emitovanja, a naslovnu numeru koju izvodi Dado Topić postala je jedna od omiljenijih.

Malo je poznato da je ovu numeru napisao Ljubiša Bačić, koji je preminuo 1999. godine.

Bačić je davao glas mnogim crtanim likovima, kao što su Sofronije, Sima Strahota, Elmer Davež, brojnim likovima u crtanom filmu "Nindža kornjače".

Ljubiša je takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učestvovao je i u brojnim drugim televizijskim dečjim emisijama, gde je nastupao i sa poznatim dečjim horom "Kolibri". Takođe, čitao je i bajke.

Bačić je bio deo Ateljea 212 i ostvario je niz uloga, kako na filmu, takođe i na televiziji.

Bonus VIDEO/ Nemanja Gudelj izašao na binu i zasvirao sa muzičarima

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.