ON IMA NEKU P*LNU BOLEST! Gledaoci zgroženi - Kamera snimila Zvezdana kako ovo radi sa vlažnim maramicama

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Apr.2023, 07:33

"ON IMA NEKU P*LNU BOLEST!" Gledaoci zgroženi - Kamera snimila Zvezdana kako ovo radi sa vlažnim maramicama

Gledaoci šokirani onim što vide!

Aktuelni učesnik šeste sezone Zadruge, Zvezdan Slavnić je na meti komentara gledalaca od samog početka rijalitija, budući da svakodnevno koristi vlažne maramice.

Zbog ovoga je dobio i razne epitete koji se dele putem društvenih mreža.

Ušavši u vezu sa Anđelom Đuričić, sama njegova devojka je komentarisala da Slavnić koristi mnogo vlažnih maramica te da ona nekad nema da skine šminku.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Sada kada je ušao u ljubavni odnos sa Majom Marinković, Zvezdan je snimljen kako se briše, guravši ruke u svoj donji veš, međutim ovog puta je , po rečima gledalaca, ostavio vlažnu maramicu u vešu, što je pokrenulo buru komentara, te i nagađanja da je Zvezdan dobio neko p*lnu bolest.

Zbog tih reči je sada pokrenuta salva komentara da je Zvezdanu Maja navodno možda prenela neku p*lnu bolest, jer je ostavio vlažnu maramicu u donjem vešu:

"On ima nekakvu p*lnu bolest", "Auuu... počeli su da rastu šampinjoni koje je Maja posejala", "Bože, pomozi", samo su neki od komentara na ovaj video koji se deli društvenim mrežama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.