ON IDE DIREKTNO U FINALE! Doneta je ODLUKA - u Belu kuću stiglo PISMO Velikog šefa koje je promenilo SVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022, 12:55

ON IDE DIREKTNO U FINALE! Doneta je ODLUKA - u Belu kuću stiglo PISMO Velikog šefa koje je promenilo SVE

Ne skida osmeh s lica!

Mina Vrbaški izgubila je u duelu od Filipa Cara i noćas je izbačena iz "Zadruge". U studiju ju je dočekala Dušica Jakovljević, sa kojom je podelila kakve utiske nosi iz Bele kuće.

Mina je imala zadatak da napiše pismo zadrugarima i da imenuje ovonedeljnog vođu. Veliki šef je poslao pismo na adresu Bele kuće i saopštio učesnicima njenu odluku.

- Dragi moji volim vas, još malo. Mateja je vođa - glasilo je pismo.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- Mina, hvala ti, vidimo se kada izađem, a ti sredi glavu. Meni je drago što ću biti poslednji vođa Zadruge 5 - rekao je Mateja.

S obzirom na to da je Mateja izabran za vođu, to znači da on ne može biti nominovan niti izbačen iz rijalitija. Samim tim, Mateja se direktno plasirao u finale "Zadruge".

Detaljnije pogledajte u nastavku:

BONUS VIDEO: Ana, devojka koju je Osmakčić tukao objavila snimak bekstva od nasilnog bivšeg

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"GLASAĆETE JEDAN PO JEDAN!" Zadrugari dobili OZBILJAN ZADATAK od PRODUKCIJE pred samo FINALE RIJALITIJA

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2022

"Važno je da budete iskreni."..Upravo je u Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa...Ovonedeljni vođa Mateja Matijević je krenuo da čita pismo kada su se zadrugari okupili oko crnog stola:..- Dragi zadrugari, biraćete tri najopsesivnije osobe u Zadruzi. Glasaćete jedan po jedan, važno je da budete...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.