ON ĆE VEČERAS BITI IZBAČEN IZ PAROVA?! Urađen je PRESEK GLASOVA, a ON je izgubio podršku naroda

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2021, 22:13

ON ĆE VEČERAS BITI IZBAČEN IZ "PAROVA"?! Urađen je PRESEK GLASOVA, a ON je izgubio podršku naroda

Očekuje nas zanimljivo veče!

Na našem portalu Srbija Danas kreirana je anketa, gde su čitaoci našeg portala, od večeri nominacija, mogli da glasaju, za kog takmičara misle da će večeras napustiti "Parove".

Podsetimo, nominovani takmičari su: Snežana Jovičić, Viktorija Vorontsova, Nina Prlja, Neda Lakić i Zoran Jovanović. Ti takmičari će se večeras naći na tabeli za izbacivanje.

Nakon preseka glasova na našoj anketi portala Srbija Danas, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovo su rezultati. Čitaoci portala Srbija Danas smatraju da će večeras biti izbačen Zoran Jovanović, jer je imao najviše glasova za izbacivanje, čak 850.

Odmah za njim idu Neda Lakić sa 498 glasova, a potom Sneža Jovičić sa 214 glasova.

Posle njih, rezulati naše ankete pokazuju da Viktorija Vorontsova ima 208 glasova, a najmanje glasova za izbacivanje, samo 193,  ima Nina Prlja.

Ovi takmičari će večeras biti na tabeli, a da li su prognoze naših čitaoca tačne, ostaje nam da saznamo uskoro.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.