ON ĆE BITI NOVI VODITELJ ZADRUGE 7?! Rijaliti zvezda progovorila o ponudi Pinka: Jedva čekam, zaslužujem to!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 15:11

ON ĆE BITI NOVI VODITELJ ZADRUGE 7?! Rijaliti zvezda progovorila o ponudi Pinka: "Jedva čekam, zaslužujem to!"

Misli da bi se odlično snašao u toj ulozi!

Veliki šef je najavio da uskoro kreće sedma sezona rijaliti programa "Zadruga" koja će nositi naziv "Elita". Nagradni fond je nikad veći u istoriji rijalitija.

Prvo mesto će postati bogatije za čak 100.000 evra, dok će drugo, treće i četvrto mesto otići kući sa po 50.000 evra. Produkcija već uveliko pregovara sa velikim rijaliti zvezdama o učešću u narednoj sezoni.

Ivan Marinković je oduševio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publiku učešćem u šestoj sezoni i mnogi su ga smatrali favoritom za pobedu. On je u rijalitiju izgladio odnose sa Marijom i Miljanom Kulić i uspostavio kontakt sa sinom Željkom. Uvek je iskreno i bez uvijanja komentarisao sve aktuelne teme u Beloj kući.

Novinarka portala Srbija Danas, Ivana Stojanović, je u emisiji "Na vezi sa Ivanom" razgovarala sa Ivanom o svim dešavanjima u njegovom životu. On je otkrio sve o tužbi protiv Zorice Marković, odnosu sa sinom Željkom, Miljaninoj potencijalnoj trudnoći, kako je Ana Ćurčić varala Zvezdana Slavnića, ali i o potencijalnom ulasku u "Zadrugu 7". 

- Ja više neću da učestvujem u rijalitiju. Mislim da mogu da budem spoljni komentator i mislim da bi bilo suvišno da gledamo iste priče. Napravio sam korektne i konkretne odnose kada su Marija, Miljana i Željko u pitanju i mislim da ta baza koju sam napravio tamo za tih devet meseci, sada treba da je konkretno ostvarim napolju. Imam svoju ženu i želim tome da se posvetim. Nisam dobio ponudu od produkcije - rekao je Ivan u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

S obzirom na to da je Ivan već vodio program u rijalitiju "Parovi", novinarku je zanimalo da li bi se Ivan oprobao u ulozi voditelja u "Zadruzi 7".

- To jedva čekam, to bi bila super prilika. Ja bih to voleo i mislim da bi to bilo najveće iznenađenje i moja najveća nagrada za celokupno moje rijaliti učestvovanje kada bih dobio od televizije Pink ponudu za neku emisiju. Mislim da bi to bila kruna moje rijaliti karijere i mogu da kažem da ja to zaslužujem. Nemam uopšte lažnu skromnost kada je to u pitanju. Smatram sebe korektnim čovekom koji može da vodi neku rijaliti emisiju - rekao je iskreno Ivan, a zatim otkrio kako bi se postavio u emisijama prema rijaliti učesnicima sa kojima nije u dobrim odnosima:

- Ja sam to već radio u nekom kratkom periodu i nemam taj problem. Rijaliti učesnici u tom trenutku shvataju ko je u kakvoj poziciji. Ja nisam imao probleme i mislim da bi to bilo vrlo korektno. Ja bih poštovao njih, oni bi poštovali mene i mislim da bi to bilo super - rekao je Marinković u emisiji "Na vezi sa Ivanom".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.