JA SAM DAO OTKAZ: Milan Milošević je napustio Zadrugu usred sezone, pa priznao - Smetao mi je rad noću

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 13:07

"JA SAM DAO OTKAZ": Milan Milošević je napustio "Zadrugu" usred sezone, pa priznao - "Smetao mi je rad noću"

Ovo je razlog!

Kristijan Golubović je pre nekoliko dana otkrio da je dobio otkaz na Red televizjiji gde je vodio emisiju "Bajke iz podzemlja".

On je u subotu tokom protesta “Srbija protiv nasilja” viđen ispred televizije Pink, te su mnogi povezali da je zapravo došao da podrži Željka Mitrovića i Pink televiziju, što nije istina.

Kristijan se oglasio za "Srbija Danas", otkrivši da je dobio otkaz od Željka Mitrovića, te da je njegova emisija >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << “Bajke iz podzemlja” ukinuta, a kao razlog navodi veliki pritisak na ovu televiziju.

– Zbog arlaukanja na mene i moju najgledaniju emisiju na Red televiziji je izvršen pritisak na Pink da mi daju otkaz kada imam malu bebu od šest meseci i trudnu ženu.  Mislim lično da je Željko Mitrović na neki način podlegao pritisku (kapitulirao) tako što je ukinuo par emisija koje su smetale samo bolesnicima koji blokiraju pola grada, pokušavajući da sruše tu TV stanicu i aktuelnu vlast. Skratio je Zadrugu i sada joj menja ime i oblik. Hvala Bogu da se sve promeni na bolje, ali ono što smeta samo najmanjoj manjini ne treba ni da se diskutuje! Naravno ja sam dežurni krivac i crna ovca, u svakom slučaju pušten niz vodu, jer je tako najlakše? Ja sam na progon i medijsku satanizaciju mog lika i dela, navikao – rekao je Kristijan za naš portal.

Golubović nije jedini čiji je iznenadni prekid saradnje sa Mitrovićima šokirao javnost. U martu ove godine, kao bomba je odjeknula vest da publika ružičaste televizije više neće imati prilike da na ovoj televiziji gleda jednog od najomiljenijih voditelja.

Milana Miloševića je domaća javnost upoznala kao učesnika "Zadruge 1". Ubrzo nakon završetka prve sezone, Milan je dobio ponudu od čelnika televizija i postao voditelj ovog formata, a milionski auditorijum koji je svakodnevno pratio "Zadrugu" ga je prosto obožavao.

Uvek direktan, bez dlake na jeziku, i sa određenom dozom crnog humora, Milošević je odmah postao omiljeni voditelj, kako zadrugarima, tako i publici, međutim, posle nekoliko sezona, usred "Zadruge 6" objavio je da je došlo do prekida saradnje sa Mitrovićima.

Kako je objasnio, otkaz je sam dao, jer nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, međutim, sve se desilo iznenada, usred sezone.

- Ono što se desilo između mene i poslodavca, zauvek će ostati među nama. Nikada ništa ne može da izađe. Spontano se sve desilo. Niti sam ja molio da se vratim na Pink, niti su me zvali da se vratim, niti sam dobio otkaz. Ja sam sam dao otkaz i potpisao raskid. Jeste čudno što se to desilo dok je trajala sezona, ali nismo uspeli da se dogovorimo - rekao je Milan tada za "Blic".

Na pitanje šta je naviše uticalo da donese ovakvu odluku, Milan je rekao:

- Sve se skupilo. Od finansija, zdravstvenog stanja, pa do noćnog rada. To je po sedam sati, sedim celu noć - bio je iskren Milošević.

Milan danas radi kao voditelj na Hype televiziji, a kako je rekao ekskluzivno za naš portal "Srbija Danas", imaće ulogu i u novom rijalitiju ove televizije, o čemu nije mogao mnogo da govori zbog ugovora koji je potpisao.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.