OMILJENI GRAD? CRNA GORA! Svi bruje o blamu naše pevačice - Ovaj odgovor boli! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Avg.2023, 10:41

"OMILJENI GRAD? CRNA GORA!" Svi bruje o blamu naše pevačice - Ovaj odgovor boli! (FOTO)

Pljušte komentari na mrežama!

Mlada pevačica Marina Pezerović, poznatija kao Zera, ostvarila je veliku popularnost, pogotovo među mlađom publikom, ali je šokirala fanove kada je otkrila da nema opšte obrazovanje.

Ona je veoma aktivna na društvenoj mreži Instagram, te neretko preko ove platforme komunicira sa svojim fanovima, te je tako odgovarala na pitanja svojih pratioca.

Marina je odrasla u Austriji. Mnogo godina provela je van Srbije, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je karijeru započela upravo na Balkanu gde je veoma popularna, a nedavno se našla na meti kritičara zbog odgovora koji je šokirao njene pratioce.

Jedan fan ju je tada preko Instagram priče upitao koji joj je omiljeni grad, a pevačicin odgovor je bio Crna Gora, zbog čega su odmah krenuli da se nižu komentari.

"E, pa stvarno Zera", "Osnovno obrazovanje nemaš", "Ovo boli", "Nisam znala da je Crna Gora grad", "Ma ona se šali", bili su samo neki od komentara na njen račun.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.