OMILJENA SRPSKA VODITELJKA IZAŠLA IZ PORODILIŠTA - ćerki dala neobično ime: Niko se u Srbiji tako ne zove

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Jul.2023, 16:31

OMILJENA SRPSKA VODITELJKA IZAŠLA IZ PORODILIŠTA - ćerki dala neobično ime: Niko se u Srbiji tako ne zove

Neka je živa i zdrava.

 Voditeljka Tijana Stoisavljević donela je na svet bebu pre dva dana. Ona je rodila devojčicu.

Poznata po svojoj lepoti Tijana je danas izašla iz porodilišta sa širokim osmehom. Ispred porodilišta sačekao ju je muž, poznati fudbaler Mihajlo Milutinović.

Voditeljka nije krila sreću te je progovorila kako se sada oseća. Ona je otkrila detalje porođaja.

- Osećam se super, kao što možete i da primetite. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sve je prošlo tako brzo. Zahvaljujem se svima u bolnici Dragiša Mišović. Mislila sam da će biti nekih problema, s obzirom da je prvi porođaj u pitanju, ali na svu sreću nije - rekla je voditeljka i otkrila koje će ime nositi:

- Zvaće se Kiara. Znali smo da će biti devojčica, radili smo prenatalni test. Ja sam navijala da starije dete bude devojčica, a da posle dođe i brat jer je tako i kod mene i kod Mihajla u porodici - istakla je voditeljka.

Tijana je otkrila i šta će prvo uraditi kada stigne u svoj dom.

- Ostaviću Mihajla i Kiaru da imaju svoj momenat. Ja sam sa njom već dan i po, tako da će se sada malo oni družiti. Ja ću se za to vreme istuširati - rekla je Tijana, koja je nedavno izjavila da će Mihajlo biti pravi Nikola Kojo iz filma "Mi nismo anđeli" u odnosu sa ćerkom, a evo i zašto:

- Problemi kreću kada počne pubertet, pa kada dođu simpatije i momci, imaće pune ruke posla. Ja ću stajati sa strane i posmatrati - rekla je lepa voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.