OLOŠU, TI ĆEŠ MENE DA GAĐAŠ! Žestok sukob Milana Miloševića i Jelene Golubović - voditelj najavio TUŽBE

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2022, 23:05

"OLOŠU, TI ĆEŠ MENE DA GAĐAŠ!" Žestok sukob Milana Miloševića i Jelene Golubović - voditelj najavio TUŽBE

Haos i lom!

Voditelj Milan Milošević osvojio je srca publike i mnogi prate "Zadrugu" zbog njega i njegovih duhovitih doskočica. On profesionalno obavlja svoj posao i niko ne bi ni mogao da nasluti da je nekada u prošlosti imao sukobe sa pojedinim rijaliti učesnicima.

Milan je i sam bio učesnik "Zadruge" u prvoj sezoni. Važio je za nekoga ko nema dlake na jeziku i ko svima u lice kaže šta misli.

I dan danas se prepričavaju neki njegovi sukobi iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prve sezone. Više puta je ušao u okršaj sa Jelenom Golubović, a jedan od njih je bio u kuhinji kada je zadrugarka spremala ručak.

- Kafu sa ovim čovekom nisam popila. Došao je u moju kuću nepozvan - vikala je Jelena.

- Držim tvoj život u šaci, zato me se plašiš. Ološu smrdljivi, sprdnjo ljudska. Ti ćeš mene da gađaš, što sam ti rekao da skloniš to za sobom  - nizao je uvrede Milošević.

- Nećeš mi govoriti šta ću ja da radim - odbrusila mu je Jelena.

- Nećeš to jesti. Čekaću da skuvaš, pa ćeš videti - zapretio je Milan.

- Od tebe se očekuje da bacaš hranu - rekla je Jelena.

- Prevarila si i Boga i narod. Znaš koliko imaš sudskih procesa i koliko ćeš ih tek imati kad izađeš. Od mene ćeš dobiti 11 tužbi u ovom rijalitiju - rekao joj je Milošević.

Međutim, Jelena i Milan su zakopali ratne sekire i u šestoj sezoni rijalitija super funkcionišu. Jelena redovno komentariše aktuelne teme u Beloj kući, a Milan joj uvek da reč kada se javi.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.