Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2023, 18:44

"OLOŠ I PREVARANT, SLAGALA MILIONE LJUDI!" Aleks Nikolić RASKRINKALI fanovi, OVO joj neće oprostiti

Fanovi besni na pobednicu!

Pobednica Zadruge 6, Aleksandra Nikolić i dalje je u žiži interesovanja javnosti.

Nedavno se oglasila povodom brojnih negativnih komentara, koji su naprasno nestali, pa Nikolićeva dobija samo komentare podrške ispod fotografija na Instagramu.

Aleksandra se u emisiji "Narod pita" pravdala kako nije zaključala komentare, a onda je usledilo raskrinkavanje.

Ispod njene najnovije fotografije osvanuo je komentar >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako pobednica zapravo briše sve negativne komentare i poruke, kako bi se stekao utisak da niko nema zamerku na njen račun, iako je istina malo drugačija.

- Mnogo više pozitivnih komentara i podrške samo ako brišeš negativne. Devojko, sama sebe ubeđuješ u laž, napišemo nešto slabo, već za par minuta nema komentara. Koliko jadan moraš biti da sam sebe ubeđuješ da si dobar i da te neko podržava. Žao mi je Filipa, ne tebe, on je kul dečko, zaslužuje više. Ološ i prevarant! - glasio je jedan od komentara.

Čini se da pobednica ne trpi kritike na svoj račun, već joj samo prijaju pohvale, te se trudi da fanovima predstavi sebe u potpuno drugom svetlu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.