OLIVERA KOVAČEVIĆ PROGOVORILA O TUŽBI PROTIV ACE LUKASA: Skandal ZATRESAO Beoviziju do TEMELJA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Mar.2022, 23:31

OLIVERA KOVAČEVIĆ PROGOVORILA O TUŽBI PROTIV ACE LUKASA: Skandal ZATRESAO Beoviziju do TEMELJA!

Otvoreno za naš portal.

Ovogodišnji izbor za "Pesmu za Evroviziju" praćen je skandalom i stalnim prepucavanjem između organizatora, Radio televizije Srbije, i Ace Lukasa. Njihove međusobne svađe nalikuju na Kalimera jer obe strane tvrde da je njima načinejna nepravda.

Olivera Kovačević je ekskluzivno za portal Srbija Danas otkrila šta se sve to dešavalo sa Lukasom.

- Ja kao urednica na RTS - u nemam pravo da komentarišem ni jednog od učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ja ne razgovaram sa ljudima tako što ih vređam ili im govorim bilo kakve nepristojne stvari, o tome se razgovara na nekom drugom mestu. Mi ovde moramo da budemo domaćini i dobri svima, naročito učesnicima - rekla je Olivera, pa otkrila da li će pokrenuti tužbu protiv Lukasa.

- O tome ću nakon festivala.

Vest o sukobu Ace Lukasa i Momčila Bajagića Bajage je odjeknula u javnosti, a Olivera je imala da kaže samo jedno.

- Nisam bila, ne mogu da vam dam informaciju.

Kako je sve izgledalo, pogledajte u nastavku:

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.