OKRUTNA PRODUKCIJA! Njoj se SLOŠILO, nije bila za stolom - odmah KAZNA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jun.2017, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRUTNA PRODUKCIJA! Njoj se SLOŠILO, nije bila za stolom - odmah KAZNA! (FOTO)

Šou mora da traje.

Iako je nedeljni ručak uvek jako veseo, danas je nešto malo pokvarilo dobru atmosferu u rijalitiju "Parovi. Nakon što su joj preneli poruku od oca, Dalili Mujić se slošilo i napustila je program - bar tako tvrdi njen rijaliti muž Dejan Dragojević.

Pogledajte OVDE za koga je Dalila rekla da bi volela da pobedi - šok!

Međutim, drugi su smatrali da nije fer što ne učestvuje, posebno jer ona danas proslavlja praznik svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vere.

Vesna Rivas je otišla najdalje i tvrdila da Dejan laže da Dalili nije dobro dok ona zapravo spava!

Anđeli se nije dopalo ovo odbijanje učestvovanja u veselju i u ime produkcije objavila je da će svi odsutni biti kažnjeni sa 300 evra. Mnogima je ovo umanjilo veselo raspoloženje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.