OKRŠAJ FAVORITA: Evo ko je prvi na tabeli! Verujete li da je ON imao najviše glasova u Parovima?

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Okt.2018, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRŠAJ FAVORITA: Evo ko je prvi na tabeli! Verujete li da je ON imao najviše glasova u Parovima?

Ovonedeljni šampion.

Nedelja veče je rezervisana za izbacivanje iz vile "Parova", a učesnici ni ne slute da bi večeras mogao više od jedndog takmičara da bude izbačen.

Osmoro njih je nominovano - Ivan, Izabela, Jelena, Žizela, Slađa, Baki B3, Ružica i Anči, a ovonedeljno izbacivanje je okarakterisano kao okršaj favorita jer su zajedno na listi za napuštanje vile i Ivan i Ružica koji slove za velike zvezde "Parova".

Na početku izbacivanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << voditeljka Bojana Ristivojević je pokazala tabelu nominovanih učesnika i otkrila ko je to ove nedelje imao najviše glasova. Prvi na tabeli je imao 46,5 odsto, a drugi 32.

U duelu dva velika favorita - bivše pobednice Ružice i Ivana koji je u svakom izbacivanju bio na prvom mestu, pobedio je Marinković. Izgleda da je zaista jedan od onih sa najvećim šansama za trijumf u sedmoj sezoni.

Ostaje nam da vidimo ko će to napustiti "Parove".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.