OKO MI JE SKORO ISPALO IZ GLAVE! Jeziva ispovest glumca nakon stravične nesreće u kojoj je polomio 30 kostiju

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Apr.2023, 14:12

"OKO MI JE SKORO ISPALO IZ GLAVE!" Jeziva ispovest glumca nakon stravične nesreće u kojoj je polomio 30 kostiju

Holivudska zvezda je prošla kroz pravi pakao.

Jedan od najpoznatijih holivudskih glumaca Džeremi Rener ispričao je nove detalje nesreće u kojoj je zadobio teške telesne povrede opasne po život.

Podsetimo, početkom januara Renera je pregazila grtalica za sneg i zamalo ga je usmrtila, slomivši mu više od 30 kostiju.

Rener je u ekskluzivnom intervjuu za "ABC" rekao da se "seća svega i da je kroz sve bio budan". Renerovi prijatelji takođe su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostovali u prilogu, a komšija Rič Kovač rekao je da je glumcu "tekla krv iz ušiju".

- Njegovo oko izgledalo je kao da mu je izbijeno - rekao je Kovač, a njegovu priču potvrdio je i sam Rener.

- Verujem da sam mogao videti svoje oko drugim okom - otkrio je glumac.

Nakon što je hitno prebačen u bolnicu doktori su uspeli da spasu Renerovu očnu duplju pomoću metalnih ploča i šrafova.

Rener je priznao da je u početku mislio da će ostatak života provesti kao "biljka", ali sada ponovo ima vid na oba oka i neverojatno je napredovao u oporavku.

Nakon svega što je prošao Rener je zahvalan što nije bio sam kada se nesreća dogodila.

- Da sam bio sam, to bi bila užasna smrt. I sigurno bih umro. Ali nisam bio sam. Bio sam sa svojim nećakom - dodao je Džeremi.

A post shared by Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Podsetimo, Rener je pokušavao koristiti grtalicu za sneg kako bi svom nećaku pomogao da izvuče auto iz dubokog snega u blizini svoje kuće, ali je zaboravio da povuče kočnicu za slučaj opasnosti kada je izašao iz vozila da mu pomogne. Grtalica se tada počela kotrljati prema Renerovom nećaku, a kada je glumac potrčao da se vrati unutra i uspostavi kontrolu nad njom, povučen je ispod nje i zgnječen.

Uprkos bolu i povredama koje je pretrpeo, Rener je rekao da ne žali što je pokušao da zaustavi grtalicu.

- Učinio bih to opet. Išla je tačno na mog nećaka, ponovo bih to učinio - izjavio je Džeremi.

Ceo intervju pogledajte ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.