OKEJ, ANĐELA POKAZALA BAŠ SVE! Đuričićeva više nema ni gram srama, seva nago telo pred kamerama!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Apr.2023, 11:52

OKEJ, ANĐELA POKAZALA BAŠ SVE! Đuričićeva više nema ni gram srama, seva nago telo pred kamerama!

Opustila se Anđela...

Jutro nakon lude žurke u Zadruzi počelo je kao i svako drugo, buđenjem zadrugara od strane Velikog šefa.

Anđela Đuričić je ustala među prvima, a odmah iz Bele kuće se uputila ka radionici gde su joj stvari kako bi se obukla i započela današnji dan.

Nekada čedna i ponosna Crnogorka, nakon veze i intimnih odnosa pred kamerama sa Zvezdanom Slavnićem izgleda da više ne mari za radoznale poglede milionskog auditorijuma, pa je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prilikom presvlačenja pokazala potpuno gole grudi i zadnjicu u tanga gaćama.

Snimak pogledajte OVDE.

Komentari gledalaca na ovaj njen postupak su prilično surovi i osuđujući:

"Može i skroz gola da se skine sledeći put, ova tračica ionako ništa ne znači", "Da li ove devojke razmišljaju da im očevi, braća, dede itd. gledaju gola d*peta?", "Anđo džaba ti zadnjica, Zveki te neće", samo su neki od komentara koji se mogu pročitati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.