OK cinema zona na Tjentištu!

Izvor: Telegraf.rs, 12.Jun.2017, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OK cinema zona na Tjentištu!

Svi posetioci ovogodišnjeg OK Festa imaće priliku da u OK cinema zoni tokom tri festivalske večeri uživaju u svetskim filmskim ostvarenjima.

I ove godine jedistveni filmski doživljaj pod zvezdanim nebom biće im omogućen zahvaljujući nastavku uspešne četverogodišnje saradnje između OK Festa i Operacije kino.

- Operacija kino četvrtu godinu za redom nastavlja uspješnu saradnju sa OK Festom koji se svake godine tradicionalno održava na Tjentištu. U okviru OK Festa >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << i ove godine će se prikazati tri filma koja su pažljivo odabrana od strane ekipe Operacije kino - izjavila je Ajla Tucaković, predstavnica putujećeg kina Sarajevo Film Festivala i Obala Art Centra.

Filmovi koje će publika biti u prilici da pogleda na Tjentištu svake večeri od 21:00 u okviru OK cinema zone, koja je locirana ispred Hotela "Mladost" su:

"SING STREET" – petak, 30. juni

"TOUR DE FRANCE" – subota, 01. juli

"NESLAVNO SLAVNA FLORENCE" – nedelja, 02. juli

 #budiOK ….dođi na Tjentište!!!

(Telegraf.rs/ PR)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.