OH LA LA! Ana Korać i Matora u VRELOJ LEZBO AKCIJI - snimak koji je SRUŠIO društvene mreže: ZAJEDNO SU

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Avg.2021, 08:20

OH LA LA! Ana Korać i Matora u VRELOJ LEZBO AKCIJI - snimak koji je SRUŠIO društvene mreže: ZAJEDNO SU

A majka ju je lepo upozorila.

Dve nekadašnje cimerke na imanju u Šimanovcima Ana Korać i Jovana Tomić Matora odlučile su da izađu u provod i da se malo zabave.

Poznato je da su njih dve već godinama dobre prijateljice i da, gde god se pojave, umeju da naprave pravi tulum.

Njih dve su redovno preko društvene mreže Instagram obaveštavale javnost kako se provode, ali i kakve su poruke dobijale. Tako je Koraćeva u jednom trenutku podelila poruku koju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je dobila od svoje majke.

- Nemoj da se napijete ti i Matora - napisala je Anina mama, na šta joj je Ana odgovorila:

- Ne mama, nećemo - napisala je Koraćeva uz emotikone koji plaču od smeha.

Ipak, stvari su se očigledno otrgle kontroli jer je Ana ubrzo počela da kači srorije gde se ljubi sa Jovanom, a Matora ih je spremno delila i na svoj profil.

Potom su, sudeći prema storijima koje su kačile, drugarice otišle na dalji provod na jedan beogradski splav, gde se situacija dodatno usijala. Jovana je kačila storije kako peva i uživa u večernjem izlasku,

A onda, sasvim neočekivano, Ana je okačila, a Matora ubrzo repostovala, kratki snimak gde se dve prijateljice strastveno ljube.

Ostaje da vidimo da li je ovo prijateljstvo preraslo u nešto više.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.