OGROMNO IZNENAĐENJE: Bivša zadrugarka STIGLA u Šimanovce - svi u transu, ovo su čekali

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 01:32

OGROMNO IZNENAĐENJE: Bivša zadrugarka STIGLA u Šimanovce - svi u transu, ovo su čekali

Mnogi su se oduševili.

Voditeljka, Ana Radulović u večerašnjem izdanju "Elita - Specijal" ugostila je bivšu zadrugarku Jelenu Golubović, što je iznenadilo, ali i oduševilo sve u studiju.

Ona je ovom prilikom otkrila da je zaljubljena, pa komentarisala aktuelna dešavanja iz rijalitija, što su mnogi jedva čekali da čuju.

- Dovoljno je samo da kažete da ste iz Beograda, svi znaju kako nam se zove predsednik, dijaspora prati sve, rekli >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su da ako uđem da će da prate - rekla je Jelena.

- Deluješ mi zaljubljeno - rekla je Ana.

- Pozdrav za mog partnera, jesam zaljubljena. Godinama se znamo. Ja sam zaljubljena do ušiju, da, mislim da je i moj partner, mnogo je pošten i dobar čovek, nekako se sve gradi na poverenju i to je najbitnije - rekla je Jelena.

- Maja, Janjuš i Aneli, kako ti deluju - pitala je Ana.

- Maja je meni postala vrlo draga, lav je, drug je i to mi se sviđa i ne stavlja probleme pod tepih. Nekako je sazrela kroz te rijalitije, bila je velika ljubav između Maje i Janjuša, verodostojnije su njene reči od Anelinih, ali da postoji emocija, postoji. Mada, mislim da je jača emocija između Maje i Janjuša - rekla je Jelena.

- Kako ti deluje Aneli - pitala je Ana.

- Nisam imala priliku da je upoznam. Pošto je ona ostavljena, ona se hvata za slamku i mislim da nije tu Janjuš, da bi bio drugi Janjuš. Koliko sam shvatila, muž je varao i pre braka - rekla je Golubovićeva.

- Ono što je najviše privuklo pažnju jeste ljubavna "Elitovizija" - pitala je Ana.

- Bilo je intresantnih komentara, krupnih reči. Anđelo i Anita su lepu pesmu odabrali, ja ga znam od "Zadruge 1", sazreo je, muževniji je. Nekako su skladan par i lepu pesmu su odabrali. Čak su mi i Kačavenda i Samir bili simpatični. Kako je ušla muškobanjasto i rogobatno i ona se smekšala. Bila je ženstvenija od ulaska - rekla je Jelena.

Detaljnije pogledajte u videu.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.