OGREŠIO sam se prema njoj Janjuš progovorio o odnosu sa bivšom ženom Enom: Sve je to život...

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2024, 04:35

"OGREŠIO sam se prema njoj" Janjuš progovorio o odnosu sa bivšom ženom Enom: "Sve je to život..."

Istakao je i dodao da mu je žena i te kako velika podrška u ovim teškim trenucima iako nisu više zajedno.

Marko Janjušević Janjuš izašao je iz rijalitija i kod Ognjena Amidžića je progovorio o bivšoj supruzi Eni Janjušević.

- Pre povratka u Elitu ljudi su se interesovali za tvoje porodične odnose, kakva je situacija sa bivšom ženom? - pitao je Ognjen.

U okej sam odnosu sa Enom, to je ljudski makar zbog moje ćerke, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ja sam se ogrešio prema njoj ali sve je to život, nekome je sudbina da bude sa nekim a nekome nije. Najmlađi brat mi je bio sve dok se Kruna nije rodila. On je bio presimpatičan kada se rodio, mnogo je bio inteligentan, nikoga ga nije mogao uhvatiti koliko je bio nemiran, ali onako simpatično nemiran. Sve mi se to vraća u glavi dok sam živ. Moram zbog moje ćerke biti raspoložen i srećan - rekao je Janjuš

Podsetimo, Janjuš se uživo u programo obratio porodici potresnim rečima.

Obratio bih se mojoj porodici da ne brinu, ja se borim i boriću se i ja sam rođen da se borim. Ja se kroz život borim sa svim i svačim sam se borio. Sa 17 godina sam otišao od kuće, do današenjeg dana se borim sam - rekao je Janjuš na početku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.