OGOLJENA! Svi su očekivali NAGU Mariju Šerifović - dobili ste više - gledajte ne trepćite! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2018, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGOLJENA! Svi su očekivali NAGU Mariju Šerifović - dobili ste više - gledajte ne trepćite! (VIDEO)

"Nije ljubav to"

Pop zvezda Marija Šerifović odlučila je da svoj život opeva i prikaže kroz video za novi hit pod nazivom . Numera za koju su kadrovi snimani čak tri dana na preko deset lokacija širom sveta predstavlja Marijin odgovor na predrasude brojnih ljudi o tome kako je u njenom, kao i u životu mnogih velikih zvezda, sve savršeno i bez problema.

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic) on Mar 2, 2018 at 3:08am PST

- Ni populanost, ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << slava, ni novac ne mogu da nadoknade sve važne trenutke u životu mojih najdražih koje sam zbog posla propustila. Otud potreba da sve ovo podelim sa mojom publikom koja me je sa ljubavlju uvek čekala i njima posvećujem ovu pesmu. Kada je pevam kao da vidim sve bitne trenutke kojima nisam prisustvovala – iskrena je pevačica, koja na pitanje zbog čega je pesmu „Nije ljubav to“ najavila tizerom u kojem se grli za zgodnim muškarcem, odgovara:

- Pa lepo sam rekla da očekujete neočekivano. Najavila sam provokacijom, a dobili ste moj ogoljen život koji uopšte nije uzbudljiv kako vam se čini.

Ukoliko još niste čuli novu Marijinu pesmu i videli spot za isti, uživajte u snimku u nastavku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.