OGNJEN VRANJEŠ I LUKA ADŽIĆ SU U ISTOM KLUBU! Prvi je napravio PAKAO Karleuši, a drugi je pevačici slomio srce!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jan.2019, 11:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJEN VRANJEŠ I LUKA ADŽIĆ SU U ISTOM KLUBU! Prvi je napravio PAKAO Karleuši, a drugi je pevačici slomio srce!

Opasab zavodnik.

Luka Adžić (20), unuk folkera Šabana Šaulića, trenutno igra za belgijski klub Anderleht, zajedno sa Ognjenom Vranješom, fudbalerom koji je ovih dana tema broj jedan u domaćim medijima zbog navodne tajne ljubavne veze sa pevačicom Jelenom Karleušom.

ISPLIVAO SNIMAK! Palo pomirenje između Zerine i Baneta! On podigao jorgan a tamo... VELIKO iznenađenje!

Luka se proslavio igravši za fudbalski klub "Crvena zvezda". Tu je nizao uspehe >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << godinama, a onda je prošle godine prešao u belgijski klub, gde je jedan od najboljih igrača.

Објава коју дели Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) дана 26. Дец 2018. у 4:15 PST

Veliku podršku za bavljenje fudbalom ima kako od oca Ivana i majke Sanele, tako i od tetke Ilde Šaulić i dede Šabana Šaulića.

Oni koji ga poznaju kažu da je pravi zavodnik i da ga devojke obožavaju, a mediji su ga nedavno spajali sa pevačicom Milenom Ćeranić.

Објава коју дели Luka Adzic (@adzinho17) дана 26. Нов 2018. у 6:28 PST

NIJE SAMO KARLEUŠA! Rijaliti zvezda se slikala bez brusa, a potom i BEZ GAĆICA! Uf, k'o od majke rođena (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.