OGNJEN OBJAVIO SLIKU NOVE DEVOJKE, I TO IZ KREVETA: Amidžić i Mina otputovali, o ovom detalju svi bruje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Maj.2023, 09:02

OGNJEN OBJAVIO SLIKU NOVE DEVOJKE, I TO IZ KREVETA: Amidžić i Mina otputovali, o ovom detalju svi bruje!

Provode svaki slobodan trenutak zajedno.

Voditelj Ognjen Amidžić nedavno je priznao javnosti da je u novoj vezi, sa 17 godina mlađom koleginicom Minom Naumović.

Par je nedavno započeo i zajednički život u Ognjenovom stanu, a u slobodno vreme dosta putuju. Sada su otputovali u Istanbul odakle objavljuju slike i storije, a voditelj je po prvi put na svom storiju objavio sliku svoje devojke, i to iz kreveta.

Naime, prvo je Mina objavila svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << fotografiju iz kreveta, na kojoj je prekrila posteljinom pola lica, a onda je i Ognjen uradio isto. Najviše pažnje privukle su Minine nebesko plave oči i zavodljiv pogled na fotografiji, a upravo o tom detalju svi pričaju.

Inače, Ognjen nakon razvoda od manekenke Danijele Dimitrovski krio je vezu sa mlađom koleginicom, međutim, nedavno je potvrdio da su zajedno, ne želeći da otkriva previše detalja iz njihovog odnosa.

Ipak, njih dvoje je ekipa "Paparco lova" snimila u jednom kafiću gde su razmenjivali nežnosti, a potom se uputili ka Ognjenovom stanu, gde se navodno Mina i uselila.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.