OGLASIO SE bivši suprug Slavice Ćukteraš: Avramov izneo svoju stranu priče o navodnom nasilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jun.2023, 19:45

OGLASIO SE bivši suprug Slavice Ćukteraš: Avramov izneo svoju stranu priče o navodnom nasilju

Nema krivičnog postupka...

Bivši suprug pevačice Slavice Ćukteraš, Vlada Avramov, navodno, saslušan je u policiji, nakon što ga je ona prijavila zbog pretnji.

Bivši golman oglasio se putem advokata, te otkrio svoju stranu priče.

Podsetimo, mediji su pisali da je Avramova saslušala policija u stanici u Novom Sadu, pa mu je određena mera zabrane prilaska od 48 sati, bez zadržavanja, dok on navodi da za njim nije bila raspisana poternica.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- U prostorije PU Novi Sad pristupio je sa svojim advokatom dobrovoljno u subotu 24. 06. 2023. godine, te dao izjavu povodom podnete prijave i ujedno prijavio bivšu suprugu za upućene mu pretnje i ucene. U ovom trenutku nikakav krivični postupak protiv Avramov Vlade nije pokrenut. Takođe, navodna žrtva Slavica Avramov nije dostavila policiji nikakve poruke koje su preteće i uvredljive, niti poruke u kom joj Avramov Vlada preti da će joj oduzeti dete - navodi se, između ostalog, u saopštenju iz advokatskog tima Vlade Avramova, pa se nastavlja:

- Avramov Slavici su dana 24. 06. 2023. godine od strane PU Novi Sad, a po prijavi Avramov Vlade, izrečene hitne mere zabrane da kontaktira i prilazi žrtvi nasilja Avramov Vladi u trajanju od 48 sati, koje mere su produžene od strane Osnovnog suda u Novom Sadu dana 26. 06. 2023. godine u trajanju od 30 dana.

Avramov je boravio u Mađarskoj gde radi kao fudbalski trener u trenutku kada ga je pevačica prijavila.

Slavica Ćukteraš je tada za domaće medije kratko rekla:

- Nemam komentar. Neću to komentarisati, ne, ne... Nadam se da me razumete.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.