OGLASIO SE VELIKI ŠEF - POSLAO VAŽNO PISMO! Zadrugar se OSVETIO Miljkoviću, uradio mu OVO! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2020, 01:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE VELIKI ŠEF - POSLAO VAŽNO PISMO! Zadrugar se OSVETIO Miljkoviću, uradio mu OVO! (VIDEO)

Jedva dočekao!

Tačno u ponoć Veliki šef poslao je zadrugarima pismo i tako ih obavestio da počinje još jedna žurka koja se na imanju u Šimanovcima održava svakog utorka.

Luna Đogani je otišla do sandučeta, kao potrčko, uzela pismo i predala ga vođi Mateji Matijeviću koji je ukućanima pročitao pismo.

- Dragi zadrugari, i večeras će u vašem gradu biti organizovana žurka. Šaljemo vam novac za večerašnji provod. Vođa će nakon čitanja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ovog pisma odlučiti ko će dobiti 100, ko 200, a ko 300 dinara - glasilo je pismo.

Mateja je prvo sebi dao 100 dinara, a Đedoviću, Edu Fetiću, Milanu Petkoviću, Mini Vrbaški, Nataši Radan, Davidu Dragojeviću, Luni Đogani, Ermini Pašović i Jeleni Pešić po 300 dinara, jer su čistili kuću. Maja Marinković, Miona Jovanović, Mima Živković, Dragana Mitar, Aleksandra Nikolić, Bora Santana, Ivana Krunić, Janjuš, Stefan, Zola, Nikola Orozović i Zorica Marković su dobili po 200 dinara. Ostali su dobili po 100 dinara, a među njima je bio i Marko Miljković kom se na ovaj način Mateja osvetio nakon jučerašnjih dešavanja.

Evo kako je to izgledalo.

BEZ BLAMA! Goca Tržan ŠOKIRALA na Beoviziji izjavom O NOVCU! "Biću sve..." (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.