OGLASIO SE SLOBA RADANOVIĆ: Pevač OTKRIO da li će PEVATI kod Veljka na SVADBI!

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Okt.2019, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGLASIO SE SLOBA RADANOVIĆ: Pevač OTKRIO da li će PEVATI kod Veljka na SVADBI!

Iznenadio.

Sloba Radanović je na svo Instagram profilu rado delio fotografije sa Svetlanom Cecom Ražnatović, a kako je u jeku spremanje za gala svadbu Veljka Ražnatovića i Bogdane Rodić, nije čudo što gradom kolaju priče da će pored Aleksandre Mladenović i Radiše Trajkovića Đanija, upravo rijaliit zvezda zapevati na svadbenom veselju.

- Ne znam ko je uopšte došao do te informacije. Nikad tako nešto nisam izjavio, niti sam čuo bilo šta što se toga >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tiče. Niko me nije kontaktirao što se tiče toga i samo sam napisao da je to laž - rekao je Sloba zbunjeno.

Pevač je dodao da su mu u ovom trenutku prioritet roditelji kojima nesebično finansijski pomaže i trudi se da im obezbedi sve što im može olakšti svakodnevicu.

Објава коју дели SLOBA RADANOVIC (@slobaradanovic) дана 30. Окт 2019. у 12:28 PDT

- Sad smo u tom stadijumu da moji ne moraju da brinu oko nekih finansijskih sredstava. Oni su stariji i često su bolesni, idu po lekarima...To je nekad bio problem, sada sam im rekao da to više ne predstavlja problem, jednostavno priuštiću im šta god mogu - rekao je pevač.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: NIJE ZNALA DA JE SNIMAJU: Vidite šta je razgolićena Luna radila u SEPAREU na žurci! (PAPARACO VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.