OGLASIO SE: Nakon Miljaninih optužbi da konzumira NEDOZVOLJENE SUPSTANCE, Zola se obratio JASNOM PORUKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2024, 08:38

OGLASIO SE: Nakon Miljaninih optužbi da konzumira NEDOZVOLJENE SUPSTANCE, Zola se obratio JASNOM PORUKOM

Njen povratak u rijaliti izazvao je opštu pometnju među ukućanima.

Miljana Kulić sinoć se vratila u rijaliti "Elitu", a danas je slobodno vreme iskoristila da otvori dušu Marku Janjuševiću Janjušu, iznoseći probleme koje je imala sa Lazarom Čolićem Zolom.

Kako je ispričala Janjušu, Zola je navodno svakodnevno nervirao, zbog čega je odlučila da ponegne od njega.

Ovaj (Zola) ne prestaje, Janjuše. Drogira se, ne prestaje. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Kako njegova majka ne vidi? Skrenuće, izgleda kao ludak. Janjuše, nije to samo jednom u nekoliko meseci, to je svaki dan. Tražio je novac da mu prebacim, a potrošila sam 500 evra da mu napunim frižider - počela je Miljana.

Kulićeva je izrazila zabrinutost zbog Zolinog ponašanja i istakla da je odmah otišla od njega kada je videla u kakvom je stanju.

Šta će njemu pare? Pun je frižider, a on želi samo pare. On puši dva dž*inta od ranog jutra. Rekla sam sebi da je kraj, odmah sam otišla. On ni prema sebi nema emocije, a kamoli prema meni. Ne znaš koje on gluposti priča - pričala je Kulićeva, a više puta je napomenula da bi Zolina majka Bosa trebala da reaguje i pomogne sinu jer je vidljivo da je on u jako lošem stanju.

Mnogi njihovi fanovi i pratioci na društvenim mrežama ceo dan su čekali da se Zola oglasi i nešto kaže, međutim, on je ipak ostao nem na sve optužbe koje je Miljana iznela na njegov račun, već je samo podelio svoju fotografiju iz lifta, a onda i pozvao svoje pratioce da se uključe na njegov TikTok prenos uživo.

Izgleda da je Zoli TikTok postao glavni izvor zarade i da koristi svaki mogući trenutak da se dokopa novca.

Srbija Danas/Instagram/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.