OGLASIO SE NIKOLA KOJI JE UDOMIO PSA OD FITNES BLIZNAKINJA: Bekiju neće biti lako da se navikne na ovakav život!

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Okt.2023, 13:06

OGLASIO SE NIKOLA KOJI JE UDOMIO PSA OD FITNES BLIZNAKINJA: "Bekiju neće biti lako da se navikne na ovakav život!"

Tužna priča koja će, nadamo se, imati srećan kraj.

Fitnes bliznakinje Julija i Natalija Đukić pre nekoliko dana su navukle gnev i osudu javnosti, kada su na mrežama pokazale da su svog psa Bekija ostavile u prihvatilištu za napuštene životinje. Momak po imenu Nikola koji se brine o stotinama različitih životinja sada je progovorio pred kamerama o slulčaju koji je uzburkao domaću javnost, te otkrio da će psu Bekiju, kojeg su bliznakinje udomile kod njega, zaista biti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << teško da se navikne na život sa gomilom drugih životinja, budući da je odgajan u stanu.

- Pa kontaktirale su me dve devojke iz Beograda, svi već znaju za tu priču, Fitnes bliznakinje. One su ovog psa pronašle na ulici, tako su meni ispričale, brinule su o njemu neko vreme, vakcinisale su ga, čipovale, očistile od parazita i onda su shvatile da ne mogu više da brinu o njemu. Kontaktirale su me sa tom tužnom pričom i ja sam pristao da psa dovedu kod mene - ispričao je Nikola za Blic televiziju.

- On je bio u stanu, navikao je da spava u krevetu i malo je sad nezgodno. Kod mene su svi psi napolju, imaju oni kućice i svoj prostor gde mogu da se sklone od hladnoće, imaju da kažem lepe uslove, ja smatram da su ti uslovi dobri i još radim na tome da se pre zime poboljšaju, ali eto želim i da kažem da sigurno mu neće biti lako da se iz stana privikne na život napolju - rekao je.

A post shared by Nikola Stojković (@animal_rescue_nikola)

Nikola kaže da se Beki ipak dobro slaže sa ostalim psima:

- Beki se polako uklapa u novo društvo i biće mi drago ako uspemo da mu pronađemo neki dom gde će on moći da bude jedini ljubimac ili da ih nema toliko jer opet smatram da svaki pas kao i svi ostali naravno trebaju da završe u nekom domu gde će imati samo svog čoveka zapravo - kaže Nikola za Blic TV.

Kako kaže ovaj humani dečko, ne želi da osuđuje ničije postupke, pa tako ni to što su Natalija i Julija dovele svog ljubimca kod njega.

- Pa eto, sad zapravo ja nisam ni siguran. Ne volim stvarno nikoga da osuđujem i ne bih da osuđujem, ja znam za tu priču, da su ga one uzele sa ulice. Sad, da li su htele da ga zadrže ili nisu, ne bih da zalazim u to. Ja sam ga primio, on je sada tu kod mene i nadam se da, pošto se već digla ova bura, da ćemo uspeti, bar zbog toga da mu pronađemo i neki dobar dom - rekao je Nikola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.