OGLASIO SE KARIĆ nakon što je Jovana ozvaničila vezu sa Bogdanom: Ne morate da mi se izvinjavate...

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 09:02

OGLASIO SE KARIĆ nakon što je Jovana ozvaničila vezu sa Bogdanom: "Ne morate da mi se izvinjavate..."

Zapušio usta svim hejterima!

Mesecima se u medijima spekulisalo o odnosu Jovane Ljubisavljević i Bogdana Srejovića.

Nagađalo se da su u vezi, a oboje su to pre par meseci demantovali. Međutim, njihov odnos se vremenom promenio, pa su noćas oboje objavili na Instagramu zajedničku fotografiju na kojoj se vidi da se drže za ruke i na taj način su potvrdili da su u vezi.

Povodom ovog priznanja oglasio se i Jovanin bivši dečko >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Stefan Karić, koji je nakon njihovg raskida trpeo brojne osude i negativne komentare, a sad je svim hejterima u par reči zapušio usta.

- Ne morate da mi se izvinjavate. Svakako me vaši komentari nisu doticali. Pozdrav od brata Karinja - napisao je Stefan na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.