OGLASIO SE I TVRDI DA JE ANĐELA SLAGALA: Otac nije oprostio Anđeli ponašanje u rijalitiju: Otkriveni detalji

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 21:47

OGLASIO SE I TVRDI DA JE ANĐELA SLAGALA: Otac nije oprostio Anđeli ponašanje u rijalitiju: Otkriveni detalji

Evo šta je istina.

Anđela Đuričić je obeležila šestu sezonu Zadruge iako nije ušla u superfinale. Naime, ona je bila diskvalifikovana samo par dana pre velikog superfinala, nakon što je kažnjena zbog brutalnog nasrtaja na Maju Marinković i počupala joj nadogradnju.

Dok je bial u zadruzi, mediji su pisali da njeni roditelji ne žele više da čuju za nju. Nakon, diskvalifikacije anđela je priznala da njeni roditelji nisu presrećni zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njenog izbora, ali da su, navodno, mediji preterivali.

Iako je dugo odlagala put, Anđela je napokon otišla u Crnu Goru, gde ju je sačekao brat, a niko nije znao šta se dešavalo posle, s obzirom da je mlada Crnogorka odmah nakon jednog dana bila u Beogradu, sa Zvezdanom.

Na društvenim mrežama se već uveliko spekuliše da Đuričićeva nije obavila taj dugo najavljivani razgovor sa roditeljima, te da su oni i dalje ljuti na nju, zbog čega je ona sutradan spakovala kofere i vratila se za Srbiju.

Kako Republika piše, istina je potpuno drugačija od onog što je Anđela plasirala i predstavila javnosti:

- Ne možemo da verujemo šta slušamo od nje, roditelji nisu želeli da je vide, brat ju je sačekao, samo da bi joj preneo poruku od njih, došla je u Crnu Goru samo na dan, da bi se slikala za Instagram i da bi se o tome pisalo. Samo pogledajte njene slike, valjda bi se slikala sa roditeljima, posle toliko meseci, koliko je samo kukala u Zadruzi da joj nedostaju. Sve je laž, ni dan-danas nisu izgladili odnose, oni ne žele da čuju za Zvezdana, a nju ne zanima niko, osim Slavnića - govori izvor za Republiku.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.