OGLASIO SE FRANOV BRAT: Izneo ŠOK DETALJE o zadrugaru koje DO SADA niko NIJE ZNAO - pa pomenuo i SEKTU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 22:46

OGLASIO SE FRANOV BRAT: Izneo ŠOK DETALJE o zadrugaru koje DO SADA niko NIJE ZNAO - pa pomenuo i SEKTU!

Iskren do srži.

Fran Pujas je neko ko je trenutno možda i najintrigantniji učesnik "Zadruge 4". On je privukao veliku pažnju i svaki njegov potez na imanju u Šimanovcima izaziva brojne komentare i reakcije na društvenim mrežama.

Fran ima mlađeg brata Viktora Pujasa koji je za medije izjavio šta on misli o tome kako se Fran predstavio u rijalitiju zasad.

- Fran je ostavio jako lep utisak na mene jer je pokazao želju za promenom i pokazao je da je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pametan, nesebičan i iskren - rekao je Viktor.

A post shared by Fran Pujas (@nfra666) on Sep 7, 2020 at 12:26pm PDT

Kada je reč o Franovim suzama i tome da li je on takav i u spoljnjem svetu, njegov brat odgovara:

- Fran je emotivna osoba, ali nismo puno vremena provodili zajedno, pa ne znam da li je i inače često plakao. Mislim da mu je teško pao ulazak u novu sredinu, a Paula se ponela ružno prema njemu i mislim da je ona poslednja osoba od koje je to očekivao, pa ga je sve to još više pogodilo.

Fran i njegov brat su dugo vremena bili odvojeni, te je Viktor rešio da priliskom njegovog izlaska iz Zadruge tu stvar promeni.

- Jedna od stvari je bila razlika u pogledu na životu, a vidim da se pokajao i promenio, te mu sada želim biti podrška - rekao je Pujas, i naveo kao razlog njihove udaljenosti.

A post shared by 🤍Paula&Fran🖤 (@paulaa_frann) on Sep 15, 2020 at 6:33am PDT

Fran je osvojio velike simpatije gledalaca. I ako su ušli zajedno, kao srećan i stabilan par, Fran trenutno ima više obožavatelja i podrške od njegove bivše, a sada već opet sadašnje devojke Paule.

- Mislim da je pozitivno prošao kod naroda jer se pokajao za ono što je učinio. Paula, nešto što je navodno radila iz ljubavi, sada mu zamera i pokušava od sebe napraviti žrtvu.

Neki imaju čak i predrasuda da je zadrugar u nekoj od sekti obzirom na njegove tetovaže i broj 666 koji se nalazi u okviru njegovog nadimka na privatnom Instagram profilu.

A post shared by @_fran_i_paula_ on Sep 19, 2020 at 2:35pm PDT

- Mislim da nije ni u kakvoj sekti, nego samo ima drugačiji izraz od drugih ljudi. Fran je svojom dobrotom pokazao da ga ne treba osuđivati samo zato što ima drugačiji stil od drugih.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.