OGLASIO SE BUDUĆI TATA: Gudelj presrećan zbog bebe koju čeka sa Anastasijom! Ova noć je bitna za par!

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Apr.2023, 13:19

OGLASIO SE BUDUĆI TATA: Gudelj presrećan zbog bebe koju čeka sa Anastasijom! Ova noć je bitna za par!

Osmeh govori više od reči!

Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj će postati roditelji. Anastasija je u četvrtom mesecu trudnoće i trebalo bi da se porodi u septembru, a mladi par će dobiti devojčicu.

Još uvek se niko iz porodica Ražnatović i Gudelj nije oglasio, a prvu objavu na društvenim mrežama imao je upravo Nemanja.

On je posetio svog frizera zajedno sa bratom Dragijem, koji mu je spremio novu frizuru. Nakon friziranja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nemanja je podelio stori sa frizerom, gde se vidi kako frizer šutira flašu.

Posetili smo i profil njihovog frizera, koji je podeilo slike i sa Dragijeim i sa Nemanjom.

- Spreman za današnju utakmicu - dodao je frizer Gudelja.

Nemanji tim Sevilja večeras od 22 sata igra utakmicu protiv Atletik Bilbaa. Kako se piše, Anastasija i Nemanja već spremaju sobu za devojčicu u luksuznoj kući u Sevilji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.